luni, 21 februarie 2011

Ep.8 Oooopss...Viata cu ceva in plus :[

Totul este cu susul in jos in viata lui Andrei...Alexandra incepe sa vorbeasca/sa se comporte frumos numai ca Andrei sa nu apese pe tragaci. SI s-a mai ivit o problema...o fata care are nevoie de el.

Andrei nu vrea sa renunte la Alexandra si nici nu vrea sa o raneasca pe cealalta...Orice ar alege...va avea de pierdut ceva...ce ar trebui Andrei sa faca?Sa renunte la tot si sa ramana tipul ciudat si neinteles?

Andrei avea nevoie de Alexandra...dar ea vorbea mai mult in sila cu el...oricum Andrei a ranit-o pe Aly si nici nu ii poate reprosa nimic. Si acuma s-a ivit Andreea...Ea il cunoaste pe Andrei de ceva vreme...au mers in tabere inpreuna etc. Dar de la ultima tabara inpreuna nu prea mai vorbeau...doar pe facebook putin.

Andrei nu poate spune despre Aly ca il minte iarasi...poate nu este fake...poate chiar a inceput sa ii acorde putina atentie...dar totul era in defavoarea acestui gand inbunator. Aly nu avea puterea sa vorbeasca cu el si deodata cand a aflat ce avea Andrei in cap ea parca era obligata sa vorbeasca cu el.

Poate ca este spiritul craciunului, poate totul o sa fie exact cum a vrut Andrei...dar cum ramane cu Andreea?

[ Poza nu prea se potriveste...:| ]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu