luni, 21 februarie 2011

Ep.3 Merita?

Era ora 11:34 pm...Andrei alerga ca disperatul spre casa unde locuia Alexandra. Pe la mijlocul drumului Andrei a inceput sa simta o durere adanca in piept...era un semn ca era prea tarziu? A strans din dinti si a mers mai departe. In cap avea un singur lucru...Alexandra...si nimic altceva. Ajuns in fata casei, intra pe poarta fara nici o retinere.

Alexandra era singura acasa si era prea liniste in casa. In acel moment Andrei nu mai putea vedea nimic in fata ochilor. Ajuns in fata camerei ei, nu se auzea decat o piesa gothica in casti [Nightwish-End Of All Hope]. Andrei a intrat si a vazut-o cu un cutit in mana; Alexandra nu l-a vazut si a inceput sa tipe si sa ridice cutitul deasupra capului. Atunci Andrei a sari sa-i traga cutitul din mana. Ea s-a speriat ingrozitor cand a simtit ca cineva o atinge, iar Andrei a reusit sa-i ia cutitul din mana desi s-a taiat oribil in palma...A MERITAT!

Cand Alexandra a realizat ca Andrei era acolo...a inceput sa planga si la luat in brate strangandu-l foarte tare. Si asa au ramas o ora si jumatate...pana cand Alexandra a reusit sa adoarma. El a stat cu ea pana la 3:17AM apoi a asezat-o frumos pe pat si a plecat. Cand a iesit pe poarta a mai tras o privire la fereastra fetei si a plecat. Dupa 20 de metrii si-a pus intrebarea "Oare parintii mei stiu ca eu am plecat?". Atunci Andrei a grabit putin pasul. Ajuns acasa observa toate luminile inchise desi el si-a lasat lumina deschisa in camera. Si surprinzator parintii nu au realizat ca Andrei lipsea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu