luni, 21 februarie 2011

Ep.4 Si tu incepi?

A doua seara de la intamplare, dupa ce i-a promis lui Alexandra ca nimeni nu va muri...l-a apucat si pe el. Andrei se gandea la toate lucrurile oribile prin care a trevut de cand s-a nascut. Tot optimismul lui a disparut si a intrat intr-o depresie crunta. Acesta incepe sa ii spuna Alexandrei ca nu mai poate suporta si ca o iubeste [lui Andrei chiar ii placea de Alexandra]. Acesta a mers in bucatarie si si-a luat ce-a mai ascutita lama si cutit.

Andrei a mers sus in camera si se gandea la toate problemele lui. Peste 10 minute a luat cutitul si a inceput sa se taie in palme. Atunci Alexandra ii trimitea sms'uri ca disperata dar el nu ii raspundea si nici macar nu vroia sa se uite la mesaje! Dupa ce a patat tot ce era prin camera cu sange... S-a linistit putin si sa decis ca nu are rost sa moara in chinuri. El a realizat ca nu trebuia sa moara in acea seara. Dupa ce i-a trecut i-a rasp lui Alexandra si s-a culcat cu cutitul in pat [langa perna mai exact].

Dimineata el s-a trezit intr-o balta de sange...cutitul i-a taiat 'putin' mainile. El a incercat sa curete camera de sange dar cand a ajuns la pat...a aparut o mica problema. Sangele a trevut de cearsaf si a patat salteaua in ultimul hal x_X. Cand sa-si duca hainele si lenjeria la spalat il prinde maica-sa. El initial a spus mamei ca a varsat colorant alimentar pe pat. [A fost la limita]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu