luni, 21 februarie 2011

Ep.1 Salut...eu sunt...

Andrei tocmai a trecut in clasa a 9a. Este fericit ca a intrat la liceul dorit si ca are niste colegi de treaba dar era si trist in acelasi timp. Andrei tocmai s-a mutat din oras intr-o comuna invecinata, cam la 5 km de oras. Acolo nu are pe nimeni si devine din ce in ce mai deconectat de oras.

Intr-o zi, verificandu-si Facebook'ul dă de o fata simpatica care din intamplare se afla in aceeasi comuna si o chema Alexandra (un nume dragut). Andrei, in primele zile a inceput sa vorbeasca cu ea pe mess si isi schimbau inpresii despre tot felul de chestii.

Intr-o zi, cei doi s-au intalnit intr-un taxi care trebuia sa-i duca acasa. Andrei nu si-a dat seama ca Alexandra era in stanga lui si se uita pe geam.

Andrei a ajuns acasa si si-a deschis calculatorul vrând sa îi scaneze fisa de lucru la germana unui prieten. El a vazut-o pe Alexandra o online si s-a gandit sa vorbeasca putin cu ea. Aceasta la inceput se prefacea ca nu la vazut in taxi si ca totul era ok.

La un moment.dat ea a adus vorba despre asta si el s-a rusinat putin pt ca nu i-a spus nici macar pardon cand a calcat-o pe picior la coborarea din taxi. El si-a cerut scuze si a invitat-o pe Alexandra in oras din nou. Ea a refuzat spunandu-i ca e racita si ca o doare capul. Alexandra credea ca e o intalnire si nu stia cum sa spuna nu. Era si putin speriata dar Andrei vroia doar sa o cunoasca.

Andrei s-a suparat putin crezand ca ea incearca sa-l respinga iarasi si a rugat-o sa nu il mai minta si sa îi spuna direct ca nu are chef sau ca nu vrea. Alexandra îi explica ca ea era chiar racita si ca o durea capul. Dar acesta avea niste ganduri care nu-l putea sa o creada pe Alexandra.

Mai tarziu Aly s-a suparat si i-a spus ca o prietenie fara incredere este 0. In acel moment Alexandra a iesit de pe mess si a intrerupt toate legaturile cu Andrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu