luni, 21 februarie 2011

Ep.7 Fake Love/Fake Care/Fake Understanding

Peste doua zile...Andrei a ramas putin descoperit si a cazut intr-o stare de depresie ca niciodata. Andrei si-a achizitionat un mic 'accesoriu' cu calibru de 17mm cu suspensor de sunet [amortizor].

Intr-un fel Alexandra a aflat ca Andrei are de gand sa-si foloseasca arma numai din spusele lui. Aceasta a incercat sa-l faca pe Andrei sa se simta mai bine spunandu-i:"considera ca nu s-a intamplat nimic"..."daca nu mai poti, am sa suport eu pentru amandoi".

Parca Alexandra era conditionata cand Andrei isi punea pistolul la tampla...dar nu era asa. Andrei...pe loc a perceput totul ca fiind mila din partea Alexandrei...dar defapt totul era fake din ce spunea Alexandra...doar sa-l linisteasca putin si sa-l faca sa se simta mai bine.

Andrei la un momentdat i-a spus:"Pe tine acuma te durea undeva si tot asa pasiva si indiferenta erai fata de mine daca nu stiai de micul meu plan". "Recunosc...asa este. Dar de fiecare data cand vrei sa apesi pe tragaci incearca sa inversezi rolurile...imagineazati ca esti in pielea mea si ca o sa apas pe tragaci".

In acea seara, Andrei era pregatit sa faca acest pas...dar se gandea incontinuu la Alexandra si si-a amintit ce a spus. Andrei de fiecare data cand se vedea ca Alexandra cu pistolul la tampla...nu putea sa traga...si lasa arma jos. Asta a facut toata noaptea.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu