luni, 21 februarie 2011

Ep.5 Obiectiv ratat

Deacursul zilelor, Andrei a inceput sa tina la Alexandra pentru ca simtea ca ei se completeaza reciproc. Ei au inceput sa vorbeasca desprea asta dar Alexandrei nu ii place ce face Andrei...el fumeaza iarba, este un liber cugetator si multe alte chestii care tin de viata lui. Dar Alexandra nu stia un lucru...el facea asta doar cand era depresiv si ca el defapt e un tip in banca lui.

Peste cateva zile acestia isi dau o intalnire pe o banca din parc. Dar Andrei s-a pierdut prin indicatiile Alexandrei si telefonul parca nu vroia sa-l lase in pace. Cu o mica intarziere, Andrei o gaseste pe Alexandra pe o banca cu castile in urechi. Acestia au stat de vorba si in majoritatea timpului Andrei se uita in alta parte pentru ca abia se abtinea sa nu o sarute.

Prin mijlocul discutiei Alexandra face o remarca: "Andrei, esti cam timid"'; In acel moment, in capul lui Andrei era "Nu cred ca ar trebui sa o sarut acum...nu aici". Ar fi fost o surpriza si probabil ca trebuia sa o sarute, nu doar sa ii demonstreze ceva lui Alexandra, ba mai degraba ca a ramas fermecat de frumusetea acesteia.

Totul s-a terminat atat de repede incat Andrei parca s-a trezit dintr-un vis frumos de iarna din care nu mai vroia sa se trezeasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu